5 unieke kantoorbenodigdheden voor een productieve werkruimte

5 unieke kantoorbenodigdheden voor een productieve werkruimte

6 maart 2019 Vrije tijd 0
Kantoorartikelen tips

We weten allemaal dat het kantoor een stressvolle, chaotische plek kan zijn. Dus hier zijn de items die je heel erg zullen helpen om georganiseerd te blijven en te ontstressen.

Luchtbevochtigers

Wat op de eerste plaats moet komen is je algehele gezondheid. Plaats een mini-luchtbevochtiger op je bureau als je aanvoelt dat er een verkoudheid aan zit te komen. Mini-luchtbevochtigers voegen vocht terug in de lucht, waardoor de irritatie laag blijft en de moraal hoog. Er zijn luchtbevochtigers op de markt die erg praktisch zijn. Ze kunnen worden aangesloten op USB, zodat je ze overal mee naartoe kunt nemen met weinig gedoe. Ze zullen je de hele dag doen glimlachen. Luchtbevochtigers kun je al krijgen voor zo’n 20 euro.

Kalender

Het bijhouden van een agenda of planner is essentieel, zodat je meteen weet waar je moet zijn en wat je moet doen. Een kalender is geweldig als deze niet te veel ruimte inneemt op jouw bureau en letterlijk overal kan worden opgehangen, zoals bijvoorbeeld een kantoorlamp. Een grote tip voor planners is het minimalistisch houden. Kijken naar een overzichtelijke planner is een zekere manier om stress te creëren. Sommige planners komen ook met leuke stickers die je visueel helpen oog te krijgen voor belangrijke vergaderingen die je absoluut niet mag vergeten. Eerlijk gezegd, dit is gewoon goed voor je gezonde verstand, dus je haast je niet om last-minute deadlines te halen die je bent vergeten. Blijf gewoon zelfverzekerd. Je hebt het allemaal onder controle.

Notitieblok

Ik moet voortdurend willekeurige memo’s noteren gedurende de dag als ze naar boven komen. Dus een kladblok en stempel is essentieel. En ongeacht hoeveel papierwerk ik aan het eind van de dag heb opgestapeld, mijn bureau ziet er nog steeds chic uit.

Toetsenbord rek

Op mijn bureau heb ik maar ruimte voor zoveel dingen. Je kunt de ruimte maximaliseren met een toetsenbord rek dat je direct boven jouw toetsenbord schuift. Ik ging voor een eenvoudig houten rek, dat gemakkelijk te combineren is met elk bureaudecor.Het heeft een verscheidenheid aan compartimenten voor mijn pennen en potloden, notitieblokken, prullaria, et cetera. Ik krijg er geen genoeg van. Niet alleen is mijn leven georganiseerd, maar mijn bureau is ook goed. En het ziet er mooi uit.

Voetenrek

En nu is het tijd om echt comfortabel te worden met een geweldig voetenrek. Als je comfortabel bent, ben je productiever. Dat is logisch. Een voetenrek maakt het gemakkelijk om te herpositioneren en te hangen wanneer je maar wilt. Op het werk is het belangrijk om de kleine overwinningen te vieren.

Productief zijn op kantoor betekent verder de juiste kantoorartikelen op voorraad hebben en voor de meest voordelige prijs. Denk dan aan zaken als een cartridge, printpapier of een ergonomische muis.