De beste rugtas? Wij hebben het voor je uitgezocht!

De beste rugtas? Wij hebben het voor je uitgezocht!

3 augustus 2018 SEO 0
rugtas

Wat is nu eigenlijk de beste rugtas? Het is echt zo’n item waarbij je gelijk denkt aan handige merken als Eastpak en Fjallraven. Maar er zijn natuurlijk nog vele andere gave merken die prachtige, stoere en handige rugtassen produceren. Wij hebben we voor je uitgezocht. In dit blogartikel van Marketing Supply kun je daarom handige tips vinden voor wat de beste rugtas nu eigenlijk is. En natuurlijk wat dat precies inhoudt!

Want smaken verschillen, maar de ene rugtas is nu eenmaal een stuk praktischer dan de ander. En aangezien het nieuwe schooljaar weer is aangebroken, is het hoog tijd voor een nieuwe rugtas voor je school stuff.

Kleurrijke nieuwkomer

Een backpack is een backpack, ik hoor het je denken. Er zijn echter een hoop verschillende soorten waar je uit kunt kiezen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de handige rugtassen van het Scandinavische merk Fjallraven? De Fjallraven rugtas is speciaal ontwikkeld voor Scandinavische schoolkids die hun zware spulletjes elke dag op hun rug moesten dragen. De rugtassen van Fjallraven helpen hierbij en houden tegelijkertijd de rug goed recht. Dat kom door de schouderbanden die specifiek voor dat doeleinde zijn ontwikkeld. Een leuke bijkomstigheid van Fjallraven is dat deze tassen in zo’n beetje elke mogelijke kleur te verkrijgen zijn. Daardoor zit jouw favoriete kleur altijd wel in het aanbod.

De gouden ouwe: de Eastpak rugtas

Wanneer je kleur belangrijk vindt maar liever voor de zekerheid kiest die één van de meest bekende merken verzorgt; dan is de Eastpak rugtas voor jou. Deze stevige tassen komen met maar liefst 30 jaar garantie! Zo zelfverzekerd zijn de producenten van het merk. Ideaal dus voor mensen die van zekerheid houden.

Herschel

Ook Herschel is al jaren een rugtas die we veel spotten. De tassen hebben een stoere afwerking door de diverse banden die op het design zijn verwerkt. De kleuren donkerblauw en bruin zijn zo’n beetje mijn favoriete combinatie voor tassen ooit. Mede daardoor vind ik Herschel rugtassen zo gaaf. Ook hebben deze bags meer dan genoeg capaciteit. Of je nu naar school moet of naar de sport training: Herschels zijn top.

Rains

Ook de tassen van het merk Rains mogen niet in dit rijtje ontbreken. Rains maakt gave en functionele backpacks waar je jaren mee vooruit kunt. Bovendien zijn ze relatief laag geprijsd voor zulke fashion items. Dat zien we nog wel eens anders. Mochten de tassen van Eastpak, Herschel en Fjallraven dus niet in de smaak vallen, dan is Rains misschien wel iets voor jou!