De verbouwing van ons kantoor

De verbouwing van ons kantoor

17 oktober 2018 Vrije tijd 0
bureaustoel

De afgelopen weken zijn wij op ons hoofdkantoor bezig geweest met een flinke verbouwing. Echt alles is aangepakt, van de koffiekeuken tot aan het kantoor van de baas. Dit was ook wel nodig want er was van alles mis. Zo lekte werkelijk elke kraan in het pand en ook de verlichting liet weinig te wensen over. Nadat de baas door zijn bureaustoel zakte werd dan eindelijk de knoop doorgehakt, zo kon het niet langer meer! De verbouwing werd voorbereid en toen was het tijd om aan de slag te gaan.

Het kantoor op z’n kop!

Als eerst was het van belang onze spullen mee te nemen en te verhuizen naar een andere werkplek. Gelukkig stond de verdieping boven die van ons leeg en konden wij daar verder werken terwijl er beneden werd verbouwd. Binnen enkele dagen was letterlijk alles uit het kantoor gesloopt waardoor het eruit zag als een verlaten pand. Vervolgens werden er nieuwe muren neergezet, werd er gestuukt, kwam de schilder langs en ook de elektricien ging aan de slag. Al met al een hele klus en er werd dan ook iets langer over gedaan dan van tevoren werd gedacht. Toen brak voor ons de leukste tijd van de verbouwing aan, namelijk de inrichting van de werkplekken. Het is een leuk proces hieraan mee te mogen doen en zorgt voor een fijne sfeer op de afdeling. Ook vermijd je na de verbouwing kritiek van mensen over hun plek als je ze hier van tevoren al bij betrekt!

Van ouderwets naar gezellig en mooi

Het is echt ontzettend gaaf om te zien wat zo’n verbouwing kan betekenen voor een werkplek. Nadat alle werkmannen klaar waren met hun klus was het dus onze taak, van het personeel, om het kantoor verder in te richten en te zorgen voor een mooie aankleding ervan. Zo zijn wij begonnen met een herinrichting van de werkplekken van iedereen. Vervolgens werd met planten en accessoires de boel wat opgeleukt. Ook hebben wij nieuwe vergaderplekken gekregen en heeft iedereen een nieuwe bureaustoel gekregen. Dat was wel nodig want die oude konden echt niet meer. De huidige bureaustoel zit echt veel beter, zeker omdat deze goed te verstellen zijn aan iedereen zijn persoonlijke wensen. Nu zit iedereen er dus weer helemaal goed bij en kan er weer hard gewerkt worden! Het is verrassend om te zien wat zo’n verbouwing doet met iedereen. Je zou kunnen stellen dat er een frisse wind door het bedrijf heen waait!