Eukanuba: aansprekend merk voor huisdieren

Eukanuba: aansprekend merk voor huisdieren

4 december 2018 Vrije tijd 0
Eukanuba

Zomaar een zondagochtend in een willekeurig natuurgebied. Om me heen lopen mensen met honden. Heel veel honden. De dieren stuiven alle kanten op en genieten zichtbaar van hun tijdelijke vrijheid buiten. Ze zoeken elkaar op en spelen in het bos en in het water. Mara niet alleen de honden hebben er lol in. Ook hun baasjes hangen vaak in groepjes rond, pratend en lachend. Hier en daar wordt stevig door gewandeld met de hond erachteraan. Het is hier genieten voor mens en dier. Veel mensen hebben honden. En die mensen zorgen goed voor hun huisdier. Ze willen het allerbeste en ze doen hun best hun hond in goede conditie te houden. Eukanuba is een merk dat ook wil bijdragen aan die goede conditie. Dit aansprekende merk heeft een naam van bijzondere herkomst.

Eukanuba: uit de jazzcultuur

Honden en jazz, oké, dat is een rare combinatie. Maar de naam Eukanuba komt oorspronkelijk uit de Jazz cultuur. Het is een verbastering van Joekanoeba. Dit betekent dat iets het toppunt of het allerbeste is. Zo profileert Eukanuba zich en het is een aansprekende marktstrategie. Want ze willen ook het allerbeste zijn en dus leveren ze kwaliteitsvoedsel voor uw hond of kat.Dat ze zich ook echt hebben verdiept in de gemiddelde hondenliefhebber, blijkt uit de manier waarop ze het voedsel produceren. Eukanuba is een planeetvriendelijk bedrijf. Ze wekken 25 % van hun energie op met windturbines op het terrein van de fabriek. Daarmee sluiten ze aan bij het feit dat veel hondenliefhebbers dagelijks in de natuur te vinden zijn.

Hoogwaardige producten

Eukanuba levert hoogwaardige producten af. Ze houden rekening met de levensfase van uw hond. Er is speciaal voedsel voor puppy’s, volwassen honden en oudere honden. Maar ook honden die last hebben van bepaalde kwalen kunnen op dit merk rekenen. Dieren met huid- en vacht problemen of met maag- en darmklachten kunnen speciaal voedsel krijgen. Maar er is ook voedsel voor de dieren met urineproblemen, overgewicht,  nierproblemen en gewrichtsproblemen. Zo zorgt Eukanuba ervoor dat een hond zo lang mogelijk in top conditie blijft. Zo kan hij heel lang met zijn baasje de natuur in trekken. Eukanuba weet wat de hondenliefhebbers belangrijk vinden en draagt dit ook uit. Ze gebruiken uitsluitend kwaliteit ingrediënten voor hun producten. Zij begrijpen hoe dierbaar een hond voor iemand kan zijn. En voor een dierbaar lid van het gezin wil je alleen het allerbeste. Daar speelt het merk goed op in en daarom spreekt het mensen zo aan.