Fijn vergaderen bij Vonk 360 vergaderlocatie Utrecht

Fijn vergaderen bij Vonk 360 vergaderlocatie Utrecht

2 juni 2020 Vrije tijd 0

Als u op zoek bent naar een fijne vergaderlocatie Utrecht, bent u bij Vonk360 aan het juiste adres. Het is vaak op kantoor moeilijk om een goede plek te vinden om rustig te kunnen vergaderen. Een kantoor is vaak druk met veel pratende mensen zodat u telkens wordt afgeleid van het gesprek door achtergrondgeluiden. Een goede professionele sfeer houdt juist in dat er rustig en geconcentreerd een professioneel gesprek gevoerd kan worden, wat dus vaak op een kantoor toch niet zo goed werkt. Wij van Vonk360 hebben dé oplossing voor uw probleem. Bij ons kunt u namelijk kantoorruimtes, flexplekken en vergaderlocaties huren. Wij zorgen voor goede voorzieningen zoals lekkere koffie (of thee voor de niet-koffiedrinkers), goede meubels en een professionele sfeer met veel rust.

Vergaderlocatie Utrecht is makkelijk bereikbaar en toegankelijk

Zoals we al in de inleiding hebben genoemd biedt Vonk 360 verschillende kantoorruimtes, flexplekken, vergaderruimtes en fijne extra voorzieningen aan waar u gebruik van kunt maken. We hebben de ruimtes zo ingedeeld dat het een gevoel van moderniteit, duurzaamheid en rust creëert. De kantoorruimtes zijn volledig beschikbaar en ook voor een langere periode. De flexplekken beschikken tevens over enkele televisieschermen, zodat u gemakkelijk wanneer u wilt een presentatie kunt houden of bijvoorbeeld het nieuws als u hierin gespecialiseerd bent. Daarnaast kunt u ook statistieken van uw bedrijf op de schermen tonen, het is maar net wat u wilt. Ook heeft Vonk360 een restaurant waar u kunt lunchen, eventueel ook avondeten als het een lange dag is geworden en waar u even helemaal tot rust kan komen. Vonk 360 is makkelijk bereikbaar vanaf de A12 en natuurlijk beschikken wij ook over laadpalen voor elektrische auto’s.

Extra opties

Als u via onze website www.vonk360.nl snel en simpel een locatie heeft kunnen huren, bieden wij u op basis van de datum en de lengte van uw verblijf verscheidene extra’s die u bij uw locatie kunt huren. Zo kunt u gebruik maken van de televisieschermen om presentaties te tonen en kunt u gebruik maken van het koffiezetapparaat. Bij vragen kunt u gerust contact opnemen via https://www.vonk360.nl/vergaderlocatie-utrecht/.