marketingsupply.nl

Hoe laat je jouw e-commerce business optimaal renderen?

pakket verzenden

Online webshops zijn er in alle soorten en maten. Je kan het zo gek niet verzinnen en er is wel een online webshop voor. Of je nu op zoek bent naar sokken of een van de laatste gadgets. Het internet heeft het allemaal te bieden. Maar hoe kan je je onderscheiden tussen al deze e-commerce concurrenten? Hier lees je een aantal handige tips die jouw e-commerce business vooruit zullen helpen.

Een snelle website

Als je als e-commerce bedrijf succesvol wilt zijn is het uiterst belangrijk om een goedwerkende en vooral snelle website te hebben. Via google en andere tools kan je eenvoudig de snelheid van je website testen. Vaak krijg je er een gratis rapport bij met tips om jouw website sneller te maken. Trek je webbouwer aan de oren om alle verbeterpunten op te pakken. Omdat al je verkeer zich online afspeelt wil je geen klanten verliezen door pagina’s die te lang laden. Elke klant die je verliest is een mogelijke conversie die je misloopt. Optimaliseer de snelheid van je website en behoud potentiële klanten op je website.

Een effectieve customer journey

Als die klanten eenmaal op jouw snel werkende website navigeren is het zaak dat ze vinden waar ze naar op zoek zijn via een logische weg. Is een klant op zoek naar voetbalsokken en hij komt op jouw site terecht die voetbalkleding aanbiedt dan wil je dat de klant direct kan zien dat er voetbalsokken te koop zijn. Je wilt niet dat een klant pas na vier keer doorklikken op de juiste pagina beland. Ook het afrekenproces die je logisch en kort te houden. Zouden is het een eenvoudige en prettige reis die de klant moet afleggen alvorens de klant overgaat tot conversie.

Hoogwaardige content

Maak je site aantrekkelijk. Steek moeite in hoogwaardige content. Verkoop jij bijvoorbeeld sieraden dan wil je dat klanten de producten goed kunnen beoordelen vanuit jouw webshop. Als mensen veel moeten uitgeven voor een product willen ze deze wel eerst goed kunnen beoordelen. Door niet alleen productfoto’s maar ook lifestyle foto’s toe te voegen kan een potentiële klant sneller overstag gaan. Neem dus de moeite om een consument te verleiden.  

Betrouwbaar en snel je pakket verzenden

Iedereen houdt van een snelle en betrouwbare service. Als e-commerce bedrijf zal je veelal pakketjes moeten versturen zonder je klanten ooit te spreken. Door deze pakketjes snel te kunnen leveren kan je toch nog extra waarde creëren voor je klanten. Bij boekuwzending.nl helpen ze je accuraat en bieden ze altijd een goede oplossing. Een pakket verzenden was nog nooit zo eenvoudig. Stel je klanten tevreden en kies voor boekuwzending.nl.

Mobiele versie afsluiten