marketingsupply.nl

Laat uw website mee veranderen met een uniek webdesign

webdesign

De tijden veranderen, u als bedrijf moet natuurlijk altijd mee veranderen en blijven ontwikkelen. Stel het gaat zo goed dat u erover na zit te denken om uw huisstijl te veranderen, een frisse blik geven aan uw onderneming. Maar dan moet u website natuurlijk wel mee veranderen! Want ja, uw website is het visitekaartje op het internet. In dit artikel ga ik uw wat meer vertellen over een website laten bouwen en webdesign.

Site laten maken

Stel u heeft als bedrijf nog helemaal geen site, uw heeft een nieuwe gedachte bij uw huis en wilt graag de site op nieuw laten bouwen of u gaat als bedrijf verder ontwikkelen en wat veranderingen doorvoeren en daar moet ook een nieuwe site voor worden gebouwd? Dan moet u natuurlijk goed nadenken over veel verschillende dingen. Om te beginnen natuurlijk of u zelf deze site gaat maken, of u de website laat bouwen door een professionele bouwer. Als u het zelf gaat doen, moet u kijken hoeveel tijd u eraan wilt besteden, en dan berekenen hoeveel dit u dit gaat kosten. Het is belangrijk om voor je zelf duidelijk te hebben wat het budget is omdat u wellicht er anders te veel tijd, geld en moeite in en gaat dit ten koste van uw eigen onderneming.

Ik wil u in ieder geval nog wat tips geven waar u goed op moet letten als u een website gaat bouwen maar ook als u het laat bouwen. Om te beginnen moet u een doelgroep bepalen. Voor wie is uw website bedoeld. Als u weet voor wie u de website maakt kunt u zich inleven in de bezoeker en hoe u de website gaat indelen.

Doelen zetten

Dit kunt u natuurlijk alleen goed doen als u een bepaald doel met de website hebt. Wilt u graag verkopen, informatie geven aan uw doelgroep of juist een platform op stellen waar mensen met elkaar in contact komen. Als u de doelgroep en het doel weet kunt u beginnen met het ontwikkelen van een bepaalde huisstijl. Dit geeft uw website uitstraling en moet natuurlijk in de eerste plaats gelijk de bezoeker overtuigen om te blijven. Naast natuurlijk de uitstraling is de inrichting van uw website ook bepalend of de bezoeker blijft en uw doel laat behalen.

Content is de koning. Een website kan pas goed zijn als u daar plaatjes, teksten en andere content op heeft geplaatst. Dit is niet alleen goed om uw bezoekers informatie te geven, ze te overtuigen of te informeren. Maar ook om uw website goed te laten vinden door zoekmachines.

Mobile én desktop

Het laatste wat ik u als tip wil meegeven is dat het erg belangrijk is om uw website zowel op een desktop als telefoon goed te laten functioneren. Korte laadtijden, aangepaste foto’s en pagina’s voor de verschillende apparaten enzovoort. Dit is erg belangrijk omdat tegenwoordig heel veel mensen op zowel hun telefoon als zowel hun laptop bijvoorbeeld een website bezoeken. Dan moet de website op allebei goed werken.

Mobiele versie afsluiten