marketingsupply.nl

Meer YouTube views door de online vindbaarheid van je filmpjes te optimaliseren

Zoals je waarschijnlijk wel weet zijn er op YouTube vele miljoenen filmpjes geplaatst. Natuurlijk wil je dat je YouTube filmpje veel bezoekers krijgt. Hoe kun je meer YouTube viewers bereiken? Door te zorgen voor een maximale online vindbaarheid. Uiteraard wil jij graag weten hoe je de online vindbaarheid van een door op You Tube geplaats filmpje kunt vergroten. Je moet dan een aantal stappen volgen.

Op zoek naar zoekwoorden die een hoog zoekvolume

Om de vindbaarheid van je filmpjes te kunnen optimaliseren moet je eerst bepalen wat de juiste zoekwoorden zijn bij het filmpje. Daarom begin je met een keywordonderzoek. Zo kom je te weten met welke zoekwoorden er in een bepaald vakgebied veel wordt gezocht. Je moet op zoek naar zoekwoorden die vaak worden gezocht en die bovendien betrekking hebben op de informatie in je filmpje. Bedenk dat Google relevantie op prijs stelt. Relevante zoekwoorden leiden ongetwijfeld tot meer YouTube views.

Optimaliseren van de videobeschrijvingen

De door jou gevonden zoekwoorden kun je gebruiken om de videobeschrijvingen te optimaliseren.  Een goede optimalisatie leidt zeker tot meer YouTube bezoekers. Je kunt de volgende videobeschrijvingen optimaliseren:

Andere belangrijke factoren bij het optimaliseren van de vindbaarheid van je filmpje

Je moet bij het optimaliseren van de vindbaarheid van je filmpjes ook letten op:

Het rekening houden met de genoemde factoren leidt ongetwijfeld tot meer YouTube viewers.

Mobiele versie afsluiten