marketingsupply.nl

Microsoft Dynamics 365 Business Central

hoger in google plaatje

Speciaal voor kleine en middelgrote bedrijven is er Microsoft Dynamics 365 Business Central, dé cloud-based en toch wel revolutionaire ERP-software oplossing. Met deze software heeft Microsoft nadrukkelijk gekozen voor de zogenaamde on-demand aanpak. De software is zoals gesteld cloud-based. Bedrijven die gebruik willen maken van deze software waarmee je nadrukkelijk meer uit je bedrijf haalt gaan per gebruiker en per maand betalen. Hoewel het aantal functionaliteiten fors is uitgebreid, kent 365 in feite slechts vijf hoofdfuncties: financieel management, productie en warehouse management, sales en relatiebeheer, project en budgetmanagement en supply chain automatisering.

In de cloud

Dynamics 365 Business Central is de verbeterde uitgave van de ERP-software Dynamics 365 en is vooral gericht op werken in de cloud. Systemen en apps worden nu op een en dezelfde plek opgeslagen. Daardoor wordt het eenvoudiger om voor communicatie tussen de verschillende systemen te zorgen. Dit heeft weer een verbeterde gebruikerservaring tot gevolg. De ervaring leert dat het met de nieuwe software vooral sneller en eenvoudiger werken is.

Pas apps toe om het helemaal naar wens te maken

Microsoft Dynamics 365 Business Central moet de totaaloplossing van Microsoft zijn en worden. Handmatige handelingen zijn nu grotendeels geautomatiseerd en de software mag gerust de meest complete bedrijfssoftware die beschikbaar is genoemd worden. Uiteraard kun je allerlei apps gebruiken om de software helemaal naar jouw wens te maken. De ERP omgeving koppel je voortaan eenvoudiger aan Dynamics for Marketing en Sales, Microsoft Office, Microsoft Power BI en Power-Apps van Microsoft. Nooit eerder was integratie van producten van Microsoft zo eenvoudig. Via Outlook bewerk je bijvoorbeeld gemakkelijk inkoopfacturen en de facturen sla je op in SharePoint. Je stelt nu ook al eenvoudig workflows in tussen Outlook en de administratie en kunt zo beschikken over een samenvatting van de verkoopcijfers van bepaalde klanten, op het moment dat zij jou een mail sturen.

Bereidt het systeem gaandeweg uit

De mogelijkheden van Microsofts nieuwe trots zijn zo groot, dat je door de bomen het bos soms niet meer ziet. Het softwarepakket is enorm. Weet echter dat je beslist niet meteen alles moet kunnen beheersen of beslist moet toepassen. Begin bij de basis, bij alleen die dingen die je echt nodig hebt. Het systeem is namelijk steeds verder uit te breiden.

Veilige online opslag, gebruiksvriendelijke software

Dynamics Business Central is veel meer dan alleen ERP-software. Het zal voortaan gaan dienen als moderne bedrijfsvoering voor elk modern bedrijf. Je opent voortaan al je bestanden vanaf elke locatie en slaat je bestanden helemaal veilig online op. Je werkt door deze software beter en ook veel beter samen. Nooit eerder bracht je teams zo gemakkelijk samen, zoals je ook online een vergadering host. Ondanks alle functionaliteiten is en blijft de software buitengewoon gebruiksvriendelijk en neem je het erg eenvoudig in gebruik. Microsoft Dynamics 365 Business Central voorziet in een behoefte. Niet voor niets gebruiken al meer dan tien miljoen mensen over heel de wereld de software, waarmee je daadwerkelijk veel meer uit je bedrijf en uit je mensen haalt.

Mobiele versie afsluiten