Mistgeneratoren als perfecte offline en online beveiliging

Mistgeneratoren als perfecte offline en online beveiliging

19 augustus 2018 SEO 0
online beveiligen

Mistgeneratoren zijn onderdeel van de technologische ontwikkelingen die we momenteel doormaken. Helaas moeten we nog steeds denken aan inbraakbeveiligingen. Ook op dit gebied kennen we momenteel een leuke technologische vooruitgang. Mistgeneratoren zijn het meest effectieve middel om inbraken tegen te gaan. Inbrekers hebben maar een paar minuten nodig om uw bezittingen te stelen. Als u dit kan vertragen of zelfs blokkeren zou dit erg goed zijn. Door gebruik te maken van mistgeneratoren kunt u dit realiseren. Ook voor uw bedrijf kunnen mistgeneratoren zowel online als offline helpen. De dief kan geen goederen stelen, zo blijven uw offline en online spullen uitstekend beveiligd.

De werking van mistgeneratoren

U vraagt zich ongetwijfeld af, wat zijn nou eigenlijk mistgeneratoren? Dit is een beveiligingssysteem waarbij u dit product aansluit op uw alarmsysteem. Op het moment dat er ongewenst bezoek de ruimte binnen komt lopen spuit het apparaat een enorme hoeveelheid mist de kamer in. U kunt zich waarschijnlijk wel voorstellen dat dit een enorme schrikreactie geeft voor de inbreker. Voordat diegene doorheeft wat er werkelijk aan de hand is hangt er al een dikke laag mist in de kamer. Het zicht is volledig geblokkeerd. Stelen heeft geen zin meer, de weg terug vinden is de enige optie. Uw spullen zijn op deze manier beveiligd tegen inbraken.

Mistgeneratoren, zijn die wel veilig?

Ja, mistgeneratoren zijn veilig, omdat de mist die uit het apparaat komt een simpele waterdamp is. U hoeft zich dus absoluut geen zorgen te maken over de schade, want die is er niet. U kunt de mist inademen, maar ook uw spullen blijven in dezelfde staat. Zelfs even schoonmaken is niet nodig, want de mist verdampt gewoon weer. Ook etenswaren zijn veilig, er gebeurt hier in de mist helemaal niks mee. Huisdieren kunnen ook prima aanwezig zijn, al zullen die misschien ook een schrikreactie geven. Dit alles is goedgekeurd door de Europese Unie. Van schadelijke stoffen is dus geen sprake.

Eenvoudige installatie

Wie dacht dat ik alle voordelen had genoemd heeft het mis. Het installeren is namelijk ook heel erg gemakkelijk. Binnen de kortste keren bent u al beveiligd en hoeft u zich geen zorgen te maken. De apparaten zijn makkelijk aan te sluiten op een alarmsysteem. Deze systemen zijn vaak ingebouwd in een huis. Mistgeneratoren neemt u eenvoudig met u mee naar uw nieuwe adres of locatie. Op deze manier hoeft u dus geen nieuw en duur systeem aan te schaffen, maar neemt u hetzelfde apparaat gewoon weer mee. Dat zijn alle voordelen, bent u nu ook geïnteresseerd?