goede koffie in de kantine

goede koffie in de kantine

10 februari 2019 SEO 0
koffie

Als baas krijg je genoeg te voorduren. Alle eindverantwoordelijkheid komt op mijn bordje terecht. Het is een flinke uitdaging waar ik wel van hou. Soms kan ik mijn medewerkers wel achter het behang plakken en soms ben ik ze dankbaar voor de rest van de week. Dat gevoel hebben wel meerdere bazen toch?

 

 

Verbeterplan kantine

Ieder bedrijf heeft wel een mevrouw of meneer in dienst die het graag allemaal goed wil doen voor de rest van de collega’s. Zij spreken de wensen of zorgen uit die door de rest van de collega’s uitgesproken zijn. Zo kreeg ik 3 weken terug een mailtje dat ze de koffie, die wij nu al 3 jaar inkopen, een beetje zat zijn. Het schijnt niet lekker te zijn en voor het geld wat wij er voor betalen waren er nog andere mogelijkheden. Ik drink zelf geen koffie dus ik heb geen idee.
Ik ging opzoek naar een oplossing voor mijn medewerkers. Ik kwam al snel uit op de website offerte.nl. Op deze website kon ik mijn wensen aangeven en binnen 2 minuten zou mijn offerte aanvraag verstuurd worden. Via offerte.nl zou ik het snelste antwoord krijgen op mijn offerteaanvraag.

 

 

Goede voorstellen

Na een paar uur afwezig te zijn op kantoor zag ik dat mijn mailbox al 6 offertes bevatten. De prijzen liepen nogal uiteen maar goede koffie kost gewoon wat geld, aldus Wendy mijn werknemer. Ik riep haar erbij en legde haar uit dat ik via offerte.nl een aanvraag had ingediend en ik meerdere reacties heb gekregen. Ik ken geen koffiemerken dus zij mocht voor mij de juiste uitzoeken. Als snel kwam ze bij een merk uit wat zij lekkere koffie vindt maar ze wilde het nog even met de rest overleggen.
De volgende dag hoorde ik de vriendelijke stem van Wendy aan de telefoon met de vraag of ik het merk waar zij het gister over had zou willen aanvragen. Uiteraard, anders was alles voor niks geweest. Met kort contact te hebben gehad met het bedrijf werd er al snel een datum gepland waarop zij de nieuwe machine kwamen installeren. De oude machine konden zij wel afhandelen aangezien die al was afbetaald. Ik kreeg zelfs korting op mijn nieuwe machine, altijd fijn.
Mijn werknemers waren behoorlijk enthousiast bij het zien van de nieuwe machine. Meerdere bedankte mij voor het snelle afhandelen en gaven aan dat de koffie erg lekker smaakte. Op dit apparaat kun je zelfs cappuccino’s maken dus ze zijn allang blij dat ze niet alleen maar zwarte koffie hoeven te drinken. Ik ben erg tevreden over de service van offerte.nl