Goedkoop pakket versturen: iets wat iedereen wil, maar nog niet zo makkelijk

Goedkoop pakket versturen: iets wat iedereen wil, maar nog niet zo makkelijk

17 juli 2018 Vrije tijd 0
Goedkoop pakket versturen

Een goedkoop pakket versturen is voor iedereen wenselijk. Voor jezelf als ondernemer, maar ook als consument. Niemand wil teveel betalen voor een dienst die eigenlijk ondergewaardeerd wordt. Want zeg nou zelf: wil je zelf de pakketdienst verzorgen? We vertrouwen de mensen van PostNL, UPS, DHL en allerlei andere postorderbedrijven. Die doen het namelijk prima.

Goedkoop pakket versturen als ondernemer

Het aantal opkomende webshops rijst de pan uit. Deze bron vertelt ons dat er in 2017 ongeveer 37 duizend ondernemers zich hebben ingeschreven in het Handelsregister als ‘online ondernemer’. Dat waren er vijf jaar eerder nog maar 23 duizend. Als online ondernemer kan je verschillende business- en verdienmodellen hebben, maar misschien is de bekendste die wel van het ‘consument zoekt – bedrijf levert’. Consumenten kopen iets van je. Iets dat je moet versturen. Een goedkoop pakket versturen is erg wenselijk om je eigen kosten zo laag mogelijk te houden.

Goedkoop pakket versturen als consument

Maar natuurlijk koop je zelf ook wel eens wat. Hoe irritant is het als je bijvoorbeeld online een duur object koopt. Laat zeggen: een iPad. Je legt al honderden euro’s neer voor dat ding, en wilt hem graag snel in huis hebben. Het liefst nu al. Bij het afrekenen zie je dat als die wens in vervullen moet gaan, je nog eens een paar tientjes neer moet leggen. Een goedkoop pakket versturen lijkt een onmogelijke taak. Je betaalt maar. Toch is het wel de moeite waard om verschillende aanbieders te vergelijken. Zo betaal je misschien bij bol.com een ander bedrag voor je verzendkosten dan bij coolblue. Verschillende bedrijven zijn bij verschillende postorderbedrijven aangesloten, waardoor een goedkoop pakket versturen voor de één makkelijk is, en de ander niet. ‘Vergelijk, en bespaar’ zeggen ze toch altijd?

Door de bomen het bos niet meer zien

Toch begrijp ik wel dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Er zijn zoveel postorderbedrijven met zoveel verschillende aanbiedingen. Zoveel verschillende aanbieders die hetzelfde product aanbieden, maar voor een andere prijs en andere verzendkosten. Hoe kies je de beste, en de voordeligste optie? Boekuwzending.nl is tot nu toe als één van de goedkoopsten uit onze tests gekomen voor een goedkoop pakket versturen. Maar je moet ook eerlijk naar jezelf zijn. Tussen goed, snel en goedkoop kunnen er maar twee spelers tegelijk afspelen. Als iets goed en snel is, is het vaak duur. Als het snel en goedkoop is, is het vaak niet goed. Maar als het goed en goedkoop is, is het niet snel. Wat vind je het belangrijkst? Denk er eens over na. Succes met je goedkoop pakket versturen!