mkbafval.nl: Voor al je mkb afval

mkbafval.nl: Voor al je mkb afval

16 juli 2018 Optimalisatie 0
mkb-afval.nl

Gelukkig leven wij in een land waar we aan afvalscheiding doen. Een land waar afvalverwerking goed geregeld is. Bedrijven besteden afvalverwerking uit aan gespecialiseerde afvalverwerkingsbedrijven. Bedrijven zoals mkb-afval.nl, die er voor zorgen dat al je mkb afval netjes verwerkt wordt. Bent u nog op zoek naar een ander afvalverwerkingsbedrijf? Of bent u momenteel niet tevreden over uw huidige contract? Wij van marketingsupply zetten alles voor u op een rijtje, het enige wat u dan nog kan doen is contact opnemen met mkb-afval.nl!

Soorten afval

mkb-afval.nl doet ook aan afvalscheiding. Zo heb je een aparte rolcontainer voor elk soort afval. De volgende soorten worden onderscheiden:

  • Papier/karton
  • Plastic
  • Flessen/glas
  • Restafval
  • Organisch
  • Archiefvernietiging

In principe is er dus per categorie een aparte rolcontainer nodig. De grootte van de container hangt volledig af van hoeveel een bedrijf van dat soort afval produceert.

Archiefvernietiging is daarnaast zeker geen overbodige luxe. Niemand wil dat bedrijfsgevoelige of klantgevoelige informatie op straat komt te liggen. Kies daarom altijd voor vernietiging en ga dat niet zelf lopen doen. mkb-afval.nl heeft er jarenlang ervaring in en neemt al het werk uit handen.

Welk formaat?

Welk formaat rolcontainer moet u dan kiezen? Zoals wij eerder gezegd hebben is dat volledig afhankelijk van het soort organisatie dat u bent. Bent u een horeca bedrijf? Dan zal u veel organisch afval produceren. U kunt bijvoorbeeld een week bijhouden hoeveel vuilniszakken u van het bepaalde type afval produceert. Op de website van mkb-afval staat per container hoeveel vuilniszakken er in passen. U kunt de rolcontainer twee keer per week, 1 keer per week, tweewekelijks of maandelijks laten legen. Afhankelijk van het type afval natuurlijk. U wil uw organisch afval zo snel mogelijk kwijt zodat het niet gaat rotten. Verstandig is om die container wekelijks of misschien wel twee keer per week te laten legen. Als u meer informatie nodig heeft, kunt u ook even contact opnemen met de klantenservice van mkb-afval.nl. Zij kunnen u goed te woord staan en uw vragen beantwoorden.

mkb-afval.nl heeft de beste service

Last but not least, de service. Service is ontzettend belangrijk, want als ondernemer zijnde wil je zo min mogelijk frustratisch over operationele zaken. Zo kunt u zich bezig houden met wat echt belangrijk is: De expansie van je bedrijf. Daarom wil je in zee gaan met partners die hun zaken goed op orde hebben en kwaliteit leveren. mkb-afval.nl is zo een betrouwbare partner. Ze leveren wat ze beloven en ze zijn goed bereikbaar. Kies daarom nu voor mkb-afval.nl, u zal er geen spijt van krijgen!