Narrowcasting en LG, waarom deze connectie?

Narrowcasting en LG, waarom deze connectie?

14 juli 2018 SEO 0
narrowcasting

Misschien kent u nog helemaal niet het begrip narrowcasting maar tegenwoordig kunt u daar niet meer omheen. In dit artikel ga ik u wat meer vertellen over waar u dit allemaal kan toepassen, wat er nodig voor is en uiteindelijk weet u ook wat de connectie is tussen narrowcasting en LG.

Wat is narrowcasting?

Narrowcasting, ook wel digitale signage genaamd is een manier van communiceren met uw doelgroep. Dit kan op vele verschillende toepassingen maar het komt erop neer dat u via een scherm met ze communiceert. Het is belangrijk bij dit soort communicatie om goed de plek, de boodschap en de manier waarop er gecommuniceerd wordt klopt bij wat u wilt overbrengen aan uw doelgroep.

Voorbeelden van digitale signage, of te wel narrowcasting zijn overal wel te vinden. Om te beginnen bij een van de bekendste, Schiphol. Je ziet grote borden met daarop verschillende soorten van informatie. De gates, tijden van vertrek en wat de status van de vlucht is. Deze informatie wordt doormiddel van een narrowcasting systeem getoond op de schermen en bereiken de doelgroep, namelijk de reizigers.

Bij voedselketens wordt het ook heel erg veel gebruik gemaakt van dit soort communicatie. Om aanbiedingen, producten en nog veel meer informatie zijn er te zien op de borden. Macdonalds, Burger King of andere ketens maar hier veel gebruik van.

Andere toepassingen zijn nog bij bedrijven die informatie aan hun leveranciers, klanten en medewerkers doorspelen via informatie borden. Ook op scholen wordt er vaak gebruik gemaakt van dit systeem. Zo worden lessen die vervallen zijn, gewijzigd of ziekte van leraren worden hier doorgegeven. Ook kunnen er nog veel andere dingen zoals belangrijke data en/of eventuele evenementen worden door gegeven.

LG en narrowcasting

LG digitale signage is een begrip apart. LG maakt zulke goede schermen waar u uw boodschap op kunt laten zien dat het naar een heel ander niveau wordt gebracht. Door ingebouwde apparatuur kunt u heel makkelijk boodschappen laten zien. De connectie is dus dat LG een goede leverancier kan zijn van een beeldscherm. U zult nog wel een systeem nodig moeten hebben waar u deze boodschappen in kan maken, want u wilt natuurlijk wel dat uw boodschap op de plek waar het staat eruit springt.

U kunt bij verschillende bedrijven zulk soort systemen afnemen. Bekijk goed de mogelijkheden en de kosten. U wilt natuurlijk wel zoveel mogelijk waar voor uw geld. U zult naast het scherm en systeem een boodschap nodig moeten hebben en een laptop, computer of apparaat waarmee u die boodschap naar het scherm kan sturen.

Bekijk alle mogelijkheden bij op de website, voor eventuele meer vragen en/of opmerkingen kunt u altijd contact opnemen. De mogelijkheden zijn ook beschikbaar voor u, waar wacht u nog op? Ga snel mee in deze nieuwe manier van communiceren en het bereiken van uw doelgroep!